Brak produktów
Szukaj
Połówki fasoli mung do klasycznych potraw indyjskich. Wysokie źródło białka i błonnika.
Fasola mung jest niezwykle ceniona ze względu na wysoką zawartością białka.
Równoważy dosze. Jest lekkostrawna więc może jeść ją każdy.
Sposób przygotowania: Fasolę zalać świeżą wodą i gotować 30-45 minut.
Skład: Obrane i podzielone ziarna fasoli mung * (* z upraw certyfikowanych)
BIO Mandukaparni (Gotu Kola) Centella Asiatica 80 kapsułek Cosmoveda...
Płyn do prania Aleppo, naturalny detergent - Zapach Jaśminowy 2l Najel
Miedziana szklanka tłoczona we wzór kwiatowy 300ml Ayur Water [SE 283]
EKO Shatavari Churna 80g Cosmoveda (nowe szklane opakowanie)
Herbata Ginger Tulsi Tea z Imbirem 100g sypana Organic India