Brak produktów
Szukaj
Najlepszy ryż indyjski - od dziś także Twój ulubiony!
Właściwości:
Sposób przygotowania:
1. Opłukać pod bieżącą wodą aby pozbyć się nadmiaru skrobi.
2. Zalać ryż osoloną wodą z łyżeczką masła ghee w proporcji 2 szklanki wody na 1 szklankę ryżu.
4. Doprowadzić do wrzenia, przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu około 10 minut.
5. Wyłączyć ogień i odstawić pod przykryciem na około 5 minut.
6. Odcedzić i podawać.
Skład: Ryż basmati biały z upraw ekologicznych.
BIO Ghee masło klarowane 500g Cosmoveda do smażenia w wysokiej temperaturze
Wzmacniający Szampon Ajurwedyjski REETHA 180 ml PATANJALI dla włosów...
Krem do twarzy Vata Holistic Wellness 75 ml Maharishi Ayurveda
Herbata PURE HAPPINESS Czysta radość BIO 17 torebek YOGI TEA
Pasta Ayurvedic Complete Care 26 Ajurwedyjskich Ziół! 100ml Dabur
Serum BIO BXL Cellular YOUTH SERUM 30 ml Biotique Advanced Ayurveda