Brak produktów
Szukaj
Organiczna PIKANTNA pasta curry pikantna to złożona, bogata przyprawa, która daje pewność, że powstanie pyszne danie.
Południowo indyjska pasty curry z ognistych przypraw, pomidorów i czosnku. Wzmacnia smak Dal, warzyw i dań mięsnych.
Sposób przygotowania pysznego indyjskiego curry
Za przygotowanie pysznych dań curry oparty na oryginalnym indyjskim stylu: Podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i starty świeży imbir na maśle ghee. Dodaj warzywa i ulubione mięso lub tofu. Następnie dodaj 1-2 łyżki Organicznej Pasty Curry i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj śmietanę, ser lub krem kokosowy i gotuj na wolnym ogniu kilka minut.
Podawaj z ryżem.
Aby uzyskać pełniejszy aromat warzyw i mięsa lub tofu zamarynuj wszystko w curry i pozostaw na noc.
Składniki: woda, przyprawy * (kolendra *, kminek *, chili *, kurkuma *, Pfepper *, papryka *, imbir *, koper *, liść laurowy *, kozieradka *, goździki *), Olej sezamowy *, Kwas Kwaśny *, pomidory * * Masoor Dal, ajuwerdyjska sól kamienna, ghee *, pasta tamaryndowca *.
(* Z certyfikowanych upraw organicznych).
Może zawierać śladowe ilości laktozy, białka mleka, musztardy i Lukrecji
Przechowywać w chłodnym miejscu i zużyć w ciągu 3-4 tygodni.
Koflet H Pastylki do ssania o smaku imbirowym 2 x 6 sztuk Himalaya
Ziołowa pasta do zębów z Basil/Tulasi (Święta Bazylia) ORGANIC 100ml Dabur
Biała szałwia kalifornijska kadzidło pęczek ok. 30g. rozmiar M
Kadzidła w patyczkach Palo Santo (Pure) 15g Satya ok 12 14 szt
Wisząca saszetka zapachowa JAŚMIN 20 g Little Pleasures Potpourri
Kadzidełka PIŻMO & DRZEWO SANDAŁOWE 15g Satya Sai Baba (słodko korzenna nuta)
Olejek do włosów Sesa 50ml ajurwedyjska receptura - Z wygodnym aplikatorem!