Brak produktów
Szukaj
Przyprawy kuchni indyjskiej
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się...
Aromatyczne goździki w sproszkowanej postaci.
Kozieradka jest pomocna przy problemach z układem pokarmowym. Obniża poziom cukru we krwi.
Organiczna mieszanka przypraw do kawy
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%.
Mieszanka przypraw do mleka z organiczną kurkumą. Z jej pomocą powstanie pyszny, rozgrzewający złoty napój.
Łagodna mieszanka przypraw dla zrównoważenia doszy Vata.
Organiczna mieszanka łagodnych 11 wyselekcjonowanych przypraw idealna do rozgrzewających dań. Nadaje potrawom...
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa...
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa...
Niedłączny element kuchni indyjskiej, odrobina asafetydy sprawi, że potrawa nabędzie wyrafinowanego smaku! Pomaga...
Nieodłączny element kuchni indyjskiej, odrobina asafetydy sprawi, że potrawa nabędzie wyrafinowanego smaku! Pomaga...
Organiczna zmielona papryka chilli nadająca potrawom charakterystyczny pikantny smak i aromat.
Kardamon - jedna z najstarszych przypraw. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Wyjątkowo aromatyczna przyprawa do podkreślenia smaku słodkich i pikantnych potraw.
Intensywny aromat o słodko-drzewnej nucie.
Kurkuma - przyprawa o złocistym kolorze, lekko gorzkim smaku i wyrazistym zapachu.
Yashtimadhu Churna (Lukrecja) to jedno z najczęściej używanych ziół w medycynie naturalnej.
Pieprz długi stymuluje organizm do samooczyszczania udrażniając kanały ciała.
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się...
Przyprawa nadająca niepowtarzalny smak portawom z ryżu i curry. Pozytywnie wpływa na doszę Vata.
Jedna z najstarszych przypraw świata. Aromatyczna i ciepła nuta uatrakcyjni każde danie.
Tradycyjna organiczna mieszanka przypraw ajurwedyjskich. Kitchari to tradycyjne ajurwedyjskie danie z ryżu, zwykle...
Kolendra mielona to bardzo popularna przyprawa stosowana najczęściej w kuchni azjatyckiej i indyjskiej.
Mieszanka łagodnych indyjskich przypraw do sporządzenia najpopularniejszej indyjskiej herbaty
Organiczna mieszanka łagodnych przypraw Masala Chai do indyjskiej herbaty.
Pikantny i smaczny kurczak Tikka Masala to danie, którego powinien spróbować każdy miłośnik wyrazistych smaków.